Evden Eve Nakliyeciler

Evden Eve Nakliyeciler

Evden eve nakliyeciler kışın yatıp yazın çalışan insanlardır. Bunlar doğal olarak kışın ev taşınmayacağı için yazın taşınan insanların evlerini taşırlar. Evden eve nakliyat sektörü genel olarak bu şekilde devam eder çalışmaya. Ama bazı evden eve nakliyeciler kışında boş durmayarak fabrika taşımacılığı, büro taşımacılığı, banka taşımacılığı gibi işleride yaparlar.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çevre ve Sanayi İstişare Toplantısı'nda Konuştu. Bakan Kurum "Derdimiz plastik poşetlerden para almak değil. 25 kuruş alıyoruz 15 kuruşunu da Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bir kaynak olarak kullanılacak." açıklamasında bulundu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,evden eve nakliye logolu poşetlere ilişkin, "Bu vatandaşımız tarafından sosyal evden eve medyada eleştiriliyor. Biz üreticilerimize de o noktada, doğanın korunmasına ilişkin ifadelerin de yer aldığı bir düzenlemeyi inşallah usul ve esasları yayınlayarak yapacağız." dedi.
Kurum, Ankara Sanayi Odasında düzenlenen "Çevre Mevzuatı Kapsamında Farkındalığın Artırılması" toplantısında yaptığı konuşmada, sözlerine bu konuya hassasiyet göstererek programa katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varan'a evden eve nakliyat teşekkürlerini ileterek başladı. Kurum, ASO ile 81 il, 7 bölgede düzenleyecekleri çevre ve sanayi istişare toplantılarının hayırlı olmasını diledi.
Kurum, toplantıda Bakanlığın çevre ile ilgili mevzuat ve uygulamalarına yönelik çalışmaları değerlendireceklerini, karşılaşılan sorunlara ilişkin görüşleri paylaşacaklarını aktardı.
Türkiye'nin son 17 yılda büyük bir atılım Gaziantep evden eve nakliyat gerçekleştirdiğini belirten Kurum, 36 milyar dolar olan ihracatın, bugün 165 milyar dolara seviyesine çıktığını söyledi.
Kurum, 2002'den önce eksi büyümedeki ülke sanayisinin pozitif büyüme gösterdiğine işaret ederek, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde büyüyen ülkemiz, siz değerli sanayicilerimizin de katkılarıyla bu seviyeye geldi. Ben tüm sanayicilerimize de bu süreçte gösterdiği özveriden ve çalışmadan dolayı da teşekkür ediyorum." diye konuştu.
http://metropolgazikentevdeneve.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri