Evden Eve Taşıma Şirketleri

Evden Eve Taşıma Şirketleri

Zamanla insanlarımız otordukları yerlerden başka yerlere yada başka mekanlara göç etmek zorunda kalırlar. Bunun için taşınmasını sağlayacak evden eve taşıma şirketleri ile görüşürler. Bu görüşmeler neticesinde evlerini taşıtırlar. Ama şöyle bir konu var. Bu işi yapacak olan evden eve taşıma şirketleri, taşıma kriterlerine uyuyorlarmı? sağlıklı taşıma hizmeti verebiliyorlarmı? Bunları iyi araştırmak gerekir. Çoğu evden eve taşıma şerketleri, yaptığı hizmetin bilincinde olmadan taşımaya çalışıyorlar. Öyle olunca da bir çok sorunlar baş gösteriyor. Gaziantep evden eve taşıma şirketleri kendilerini tanıtmak için bir çok reklamalar yapıyor. Evden eve taşıma işinin önemini kavrayabilmek için çoğunlukla bu işten annlayanlar tutulr.
Gaziantep Evden Eve Nakliyat Hizmetlerinde Bugün geldiğimiz noktada siz müşterilerimize verdiğimiz değerin etkisi büyüktür. Bu değerin korunması adına sürekli yenilenmekte, ürettiğimiz çözümleri ile sektörde liderlikten ziyade işi layığı ile yapan firma olma yarışındayız.
Rahmetli Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, kızı Ezo Sunal ve eşi Gül Sunal ile Hülya Koçyiğit- Selim Soydan çiftine ait olan Gülşah Film arasında ev taşıma şirketleri beş yıldır devam eden telif davası, geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Aile, Kemal Sunal'a ait 36 filmin, sinema gösterimleri dışında Gülşah Film tarafından yıllarca çeşitli televizyon kanallarına satıldığını, bu filmlerin sayısız kez yayınlandığını, davalı şirketin ciddi maddi gelir elde ettiği halde kendilerine herhangi bir telif ödenmediğini iddia etmişti.
Davalı Gülşah Film ise davaya konu filmlerin en eskisinin 1975, en yenisinin ise 1990 yılı yapımı olduğunu, 1995'ten önce yapılan filmlerle ilgili kanunda evden eve  herhangi bir düzenleme olmadığını belirterek davanın reddini istedi. Mahkeme, önce Sunal Ailesi'nin yaklaşık 850 bin lira telif hakkı kazandığına karar verdi. Ancak Gülşah Film, mahkemenin kararına itiraz edince dosya Yargıtay'a taşındı. Yargıtay, davayı Gülşah Film lehine bozdu; dava yeniden görülmeye başlandı. Mahkemenin iki ay önce çıkan gerekçeli kararında; Gülşah Film haklı bulundu. Mahkeme, hakların yapımcıya devredildiğini söyleyerek davanın reddine karar verdi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları