Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden eve asansörlü taşımacılığın yaygınlaşmaya başlamasıyla kazalarında beraberinde gelmesi görülmeye başlandı. Yüksek katlı binalara asansörlerin uzaması, asansör kurulumu sırasında yapılan yanlışlar ve hava koşulları evden eve asansör kazaları açısından oldukça etkilidir. Kaza oluşumu asansör raylarının yerinden çıkması sonucu oluşma riski daha çoktur.
Gaziantep'te bir evden eve nakliyat firmasında kullanılan yük asansörü raydan çıktı. Asansörde bulunan işçi, sepetin ters dönmesi üzerine yaklaşık 40 metre yüksekten düşerek hayatını hayatını kaybetti. Yaklaşık 1 ay önce evlenen Mehmet Kızılben(23), çalıştığı evden eve nakliyat firması ile birlikte Karataş Mahallesindeki bir siteye eşya taşımaya gitti. Sitede bulunan 13 katlı apartmanın 11. katına eşya taşınması amacıyla asansör kuruldu. Asansörün sepetine binen Mehmet Kızılben, sistemin raydan çıkmasının ardından sepetin ters dönmesi üzerine yaklaşık 40 metreden zemine çakıldı. Ağır yaralanan Kızılben, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti. Kızılben'in cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, polis yaşanan kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Gaziantepte asansörlü ev taşıması her bakımda önem arz etmektedir. Şöyle ki evinizin 12. kat veya 7. katta olduğunu düşünün, taşınacağınız evin ise 9. katta olduğunu düşünün, bu ne demektir. Gaziantep Evden Eve Asansörlü Taşımacılık Şirketleri 12. katta inecek olan eşyalarınız en az 24 köşe dönecektir merdiven başlarında korkuluklara çarpma ve değme olasalığı yüksek olacaktır. Bir de bunun yeni evinize taşınırken hesaplar isek, o eşyaları ne kadar güzel ambalajlarsan ambalajla mutlaka çizilme ve yıpranma ile karşı karşıya kalacağı kesindir. 
http://metropolgazikentevdeneve.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri