Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları


Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden eve nakliyat konusunda bir çok firma faaliyet gösterirken burada önemli olan firma çokluğu değil bu evden eve nakliyat yapan firmaların kaliteli ve güvenilir bir firma olma özelliğinin elinde olması gerekir. Evden eve nakliyat yapan Gaziantep firmaları bu özellikleri taşıyarak sektörünün gereklerini yerine getirmektedir. Aslında evdne eve firmaları her yıl kaeni araç gereçlerinin bakımını düzenli bir şekilde yapmaları gerekiyor. Evden eve nakliyat hizmetleri çağımızda en çok hizmet veren sektörlerin başında gelmektedir. Gaziantep evden eve taşımacılık firmaları arasında sektöründe kendisini örnek aldıracak kadar ilkeli ve dürüst bir çalışma sergileyen evden eve taşıma firmamız bu büyümesine son hız devam etmektedir. 

Bursa-Ankara karayolunda, aralarında 2 yolcu otobüsünün de bulunduğu çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle karayolu ulaşıma kapandı.
Kaza, Eskişehir-Bursa Karayolu'nun İnegöl ilçesi Mezitler Gaziantep evden eve taşımacılık7 Mevkii'nde meydana geldi. TIR'ın deposundan yola dökülen mazot nedeniyle kayganlaşan karayolunda dehşet yaşandı. Yolun kayganlaşması nedeniyle 1 TIR, 2 yolcu otobüsü 2 minibüs, çok sayıda otomobil ve ambulansın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.
 
Bir kişinin öldüğü zincirleme trafik kazasında Gaziantep evden eve taşımacılık yaralan çok sayıda kişi İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle karayolunun trafiğe kapanması üzerine Eskişehir- Bursa karayolunda uzun araç kuyruğu oluştu.

Ekiplerin yol açma çalışmaları sürerken,evden eve nakliyat yapan Gaziantep firmaları zincirleme kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Aydın'ınSöke ilçesinde yaşayan A.K., öğle saatlerinde ortadan kayboldu. Ailesi, kendisine ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine evden eve nakliyat harekete geçen polis, güvenlik kamerası kayıtlarından A.K.'nin saat 13.40 sıralarında, yanında A.Ç. ile Söke Otogarı'na geldiğini belirledi. Bunun üzerine soruşturmaya burada yoğunlaşan polis ekipleri, kızın, A.Ç. ile İzmir'e giden bir yolcu otobüsüne bindiği tespit etti.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri