Evden Eve Nakliyatcılar

Evden Eve Nakliyatcılar

Evden eve nakliyatcılar sezona hazırlık yapmaya başladılar. Kimisi kamyonlarını değiştirdi, kimisi kamyonlarına çadır yaptırıyor. Bazı nakliyatçılar da araçlarını büyüttüler. Özelliklede bu sezon evden eve nakliyatcılar asansör işinede büyük ilgi gösterilorlar. Gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık yapmak için çok katlı binalara asansör aldılar. Evden eve nakliyat böylece hızlı büyümeye çalışıyor. Evden eve nakliyatçılar bu hizmetler karşısında ciddi paralar harcamaktadırlır.
Tekirdağ'ın Saray ilçesinde 12 yıldır kayıp olan ve dosyası 'gaiplik' kararı verilerek rafa kaldırılan Hasan Baş'ın, emekli maaşı, evi ve otobüsüne konmak isteyen ikinci evliliğini yaptığı eşi Gülnazik Baş (55) tarafından, 5 kişiyle birlikte yaptığı planın ardından öldürüldüğü ortaya çıktı. Tekirdağ polisinin raftan indirip kurduğu özel ekiple evden eve nakliyat aydınlattığı cinayete kurban giden Hasan Baş'ın, Saray'da evinde boğularak öldürüldüğü, ardından cesedinin halıya sarılarak götürüldüğü İstanbul'un Silivri ilçesinde ormanlık arazide yakıldığı belirlendi.
Saray ilçesinde yaşayan yolcu otobüsü sahibi evden eve nakliyat Hasan Baş, 2006 yılının Temmuz ayında Gülnazik Baş ile evlendikten 3 ay sonra ortadan kayboldu. Gülnazik Baş, polise giderek o dönem 54 yaşında olan eşi için kayıp başvurusunda bulundu. Ancak, her yerde aranan Hasan Baş'ın izine ulaşılamadı. İlgili mahkeme, 2014 yılında Gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık 'gaiplik' kararı verdi ve düşüm işlemi yapılarak Baş'ın kayıp dosyası rafa kaldırıldı.
"Birileri Meclis'i çalıştırmamak için tüm güçleriyle çalışacaktır. Sizlere düşen onlara meydanın boş olmadığını göstermektir. Oy alamadığımız seçmenleri kendilerine ulaşamadığımız vatandaşlarımız olarak görüyoruz. Açıklamadığımız 6 il kaldı. Büyükşehirlerin bir kısmını bizzat biz açıklayacağız. Cumada itibaren Trabzon, Kocaeli ve Sakarya'da adaylarımızı açıklayacağız.
İttifak konusunda teşkilat mensuplarımızın almış olduğumuz kararlara saygı duymasını rica ediyorum. Kimse kalkıp 'ben' diye hareket etmesin. Burada 'biz' var. Herkes buna uysun. Cumhur İttifakı inşallah 31 Mart akşamı bu yoldan zaferle çıkacaktır. Sayın Bahçeli'nin ifadesiyle 'zillet' benim ifademle 'illet ittifakı'na karşı zaferimizi ilan edeceğiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri