Evden Eve Nakliyat Firmaları

Evden Eve Nakliyat Firmaları

Evden eve nakliyat sektöründe teknolojinin konuşmasıyla büyük gelişmeler yaşandı. Bir çok gelişme sayesinde evden eve nakliyat firmaları işlerini düzlüğe oturtmayı başardılar. Bildiğiniz gibi bir çık sektörde olduğu gibi evden eve nakliyat hizmetlerinde de her işin başı kolaylık olarak düşünülmektedir. Hizmet verirken kolay olması hem nakliyat işini kolaylaştırır, hemde zamanda tasarruf sağlar.
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, platonik aşk yaşadığı iş arkadaşını öldüren kadın tutuklanırken, öldürülme anı saniye saniye kameralara yansıdı.
İddiaya göre Atatürk Caddesi üzerinde bulunan evden eve nakliyat firmaları bir fast food dükkanında çalışan 24 yaşındaki Filiz K., iş çıkışı Mehmet S. ile birlikte cadde üzerinde yürümeye başladı. Mehmet S.'ye karşı platonik aşk yaşayan Filiz K., cadde üzerinde Mehmet S. ile tartıştı. Filiz K., Mehmet S. ile evlenmek istediğini belirtti.
Mehmet S.'nin teklifini kabul etmemesi üzerine sinirlenen Filiz K., elindeki tabancayla Mehmet S.'ye ateş etti.
Filiz K'nin atşe etme anı saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde Filiz K. cebinden çıakrdığı tabanca ile Mehmet S.'ya ateş ediyor. tabanacanın ateş almasıyla Mehmet S. yere yığılıyor. Silahla vurulan Mehmet S. kanlar Gaziantep evden eve nakliyat içinde yere yığılarak, olay yerinde hayatını kaybedereken, Filiz K. ise Mehmet S.'ye ateş ettikten sonra silahı bu sefer kendisine doğrulttu. Şans eseri olay yerinde bulunan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, Filiz K.'yi ikna ederek elindeki tabancayı aldılar. Sonrasında Gaziantep evden eve nakliyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Filiz K., ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Adliyeden çıkan Filiz K., tutuklanarak cezaevine götürüldü.


 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri