Gaziantep Nakliyat Firmaları

Gaziantep Nakliyat Firmaları

Gaziantep nakliyat firmaları Gaziantep Evden Eve Nakliyat Hizmetlerinde Bugün geldiğimiz noktada siz müşterilerimize verdiğimiz değerin etkisi büyüktür. Bu değerin korunması adına sürekli yenilenmekte, ürettiğimiz çözümleri ile sektörde liderlikten ziyade işi layığı ile yapan firma olma yarışındayız. Şehirler Arası Nakliyat ve Gaziantep evden eve taşımacılık hizmeti denilince ilk akla gelen ve tercihlerin odağında sizlerin kaliteli hizmet için güvenerek çalışmak istediğiniz, profesyonel deneyimli ve üstün ekibe sahip lider bir firmadır.
Şehirler arası taşıma, Gaziantep evden eve nakliyat sektörünün en meşakkatli ve zahmetli hizmet ağıdır. Bu Zahmet ve Meşakkati minimuma indirmek bizim asli görevimizdir. Bu zahmetli yükü Gaziantep şehirler arası nakliyat hizmetlerini sizin yerinize biz düşünelim ve biz taşıyalım.
Ticaret Bakanlığının "Ürünlere İlişkin Teknik Mevzuatın Hazırlanması ve Uygulanmasına Dair Kanunla Düzenlenmiş Olan İdari Para Cezalarının Yeni Değerlerinin Duyurulmasına İlişkin Tebliği" Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Ürünlerin piyasaya arzında üreticilerin ve dağıtıcıların yükümlülüklerine uymaması durumunda uygulanacak idari para cezaları yeniden değerleme oranı olan yüzde 23,73 değerinde artırıldı.
GAZİANTEP EVDEN EVE NAKLİYAT
İdari para cezalarının alt ve üst limitlerinde yeniden değerleme oranı olan yüzde 23,73 artışın uygulanması sonrası 1 Ocak-31 Aralık 2019'da geçerli olmak Gaziantep evden eve nakliyat üzere yeni değerler belirlendi. Buna göre, ürünlerin piyasaya arzında yükümlülüklerine aykırı hareket eden üreticiler ve dağıtıcılar, alt limiti 2 bin 832 lira, üst limiti 354 bin 84 lira olan idari para cezası ödeyecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri