Gaziantep Ev Taşıma Fiyatları

Gaziantep Ev Taşıma Fiyatları

Gaziantep ev taşıma fiyatları için bilgi birikimi olan bir insan daha önce başka firmayla görüşme yapmış ise ikinci kez taşıtacağı firmadan tekrar bir fiyat alması gerekir. Çünkü her geçen gün taşıma fiyatları değişmektedir. Evden eve nakliyat sektöründe fiyatların istikrarsız gitmesi evlerini taşıtacak insanlarında sinirini bozuyor. Her firma farklı bir fiyat çıkartıyr. Öyle olmamas gereken bir durum ki grçekten zorlayıcı. Gaziantep ev taşıma fiyatları tek br firmada istikrarlı. Onun için iyice bir fiyat araştırması yapmadan karar vermeyin.
Diyarbakır'da 15 yıldır çocuk hasreti çeken ve karnındaki şişlik nedeniyle hamile olduğunu sanan Hülya Yolaçan (35), doktora başvurdu. Yapılan muayenede Yolaçan'ın karnının şişliğinin bebek değil, miyom nedeniyle olduğu belirlendi.
Karnındaki miyomun büyüklüğünün 16 santimetre olduğunu öğrenen ve çocuk hasreti çektiği için ameliyat olmaktan kaçınan Yolaçan, arkadaşlarının tavsiyesi üzerine, Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Hakan Çoksüer'e başvurdu. Doç. Dr. Çoksüer tarafından başarılı bir şekilde rahimi alınmadan yapılan ameliyatla sağlığına kavuşan Yolaçan'a bir de hamile kalabileceği müjdesi verildi.Doç. Dr. Hakan Çoksüer, Yolaçan'ın kendilerine ev taşıma fiyatları karnında ciddi şişkinlik ve şiddetli kasık ağrısı şikayetiyle geldiğini belirterek, "Muayene ettiğimizde hasta 8 aylık hamilelik gibi gözüküyordu ama ultrasonla baktığımızda gebelik olmadığını ve tamamen miyoma bağlı olduğunu, 16 santim büyüklüğünde dev bir miyom olduğunu gördük. Tabi hastamız birçok merkeze başvurmuş, rahminin alınabileceği ve çok riskli bir ameliyat olduğunu söylenmiş. Hasta çocuk istediği için rahimin almasından korkuyordu. Hastayı detaylı değerlendirdik, muayenesini yaptık. Ameliyata girdiğimizde karnın içerisinde her tarafı saran kafa şeklinde dev bir miyom vardı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri