Evden Eve Taşıma Firmaları

Evden Eve Taşıma Firmaları

Gaziantep evden eve taşıma firmaları içerisinde bu işi layıkı il yapan bir kaç firma bulunmaktadır. Nasıl olsa insanlar mecbur kalırsa en kötüsüne biele evlerini taşıtmak zorunda kalırlar. Evden eve taşıma firmaları bu nedei bildikleri için işlerinde bir adım ilerleme şansı olmaz. Gaziantep evden eve nakliyat alanında hizmet kalitesini arttırmak içinm ev taşıma firmaları yaşanmış bir olaydan yola çıkarak zaman içinde kendine geleb öz güvenini bulmak için yola çıkabilirler.
Bugün sona ermesi beklenen İmar Barışı'nda başvuru süresi 6 ay daha uzatıldı. Konu ile ilgi ayrıntılı açıklamanın gün içerisinde yapılması bekleniyor.
EVDEN EVE TAŞIMA FİRMALARI
İskan sorunu bulunan 13 milyon konutu yakından ilgilendiren İmar Barışı'na yaklaşık 10 milyon kişi başvurmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum evden eve taşıma firmaları geçtiğimiz günlerde vatandaşların taleplerinin yoğun olduğunu ve sürenin uzatılabileceğinin sinyalini vermişti. Evden eve taşımacılık son dönemlerde gerçekten önemle kendisine çeki düzen vermesi gereken bir sektördür. Bu evden eve hizmetlerinde kaliteli bir taşımacılık yapmak isteyen her evden eve şirketi üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekir. Gaziantep evden eve olarak biz üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirdiğimize inanıyoruz.
İmar Barışı'na son başvuru süresi normalde 31 Ekim tarihinde sona erecekti. Vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı son başvuru tarihi 31 Aralık'a kadar uzatılmıştı. İskansız yapılar için tarihi bir fırsat niteliğinde olan uygulamada yoğun ilginin devam etmesi nedeniyle son başvuru tarihi 6 ay daha uzatıldı.
EVDEN EVE NAKLİYAT
İmar Barışı, ruhsatsız ya da ruhsata aykırı yapıların kayıt altına alınması evden eve nakliyat amacıyla 31 Aralık 2017'den önce yapılan tüm yapıları kapsıyor.
http://metropolgazikentevdeneve.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri