Ev Taşıma

Ev Taşıma

Ev taşıma hemen m-hemen herkesi blidiği gibi bir evden başka bir eve göç etme, eşyaları o veden yeni eve taşıma gibi durumlara kısacası ev taşıma denmektedir. Her insan hayatı boyunca mutlaka en az bir kere ev taşıma işlemine tabii kalmıştır. Evden eve taşınma istek doğrultusunda eşyalarımızın bir araç ile taşınma hususunda paylaşımı ile olur. Gaziantep evden eve taşımacılık alanında hizmet veren Gazikent Metropol evden eve taşımacılık yapmaktadır. Yapılacak işlerin içerisinde en iyisini yapmaya çalışan bu firmamız evden eve nakliyat sektöründe hızla büyümektedir.
Şarkıcı Sıla'ya yönelik hakaret, tehdit ve basit tıbbi yaralama suçlarından 5 yıla kadar hapsi istenen oyuncu Ahmet Kural hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi.
EVDEN EVE TAŞIMA
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosunca Ahmet Kural hakkında yürütülen soruşturma sonunda hazırlanan iddianame, gönderildiği İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından incelendi. Sanık Kural'ın, "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarından 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istenen iddianameyi kabul eden mahkeme, ilk duruşma günü olarak da 7 Mart 2019'u belirledi.Metropol Gazikent Evden Eve Taşımacılık olarak; Eminiz ki Gaziantep evden eve taşımacılık şirketlerinin en iyisi olan Gaziantep evden eve nakliyat firmamızla tanıştığınıza pişman olmayacaksınız. Geçtiğimiz günlerde Sıla'nın şiddet iddialarından dolayı adliyeye giderek hakkındaki suçlamalara cevap veren Ahmet Kural, savcılıktaki ifadesinde sonra basın mensuplarına ev taşıma şöyle konuşmuştu: "Konuyla ilgili açıklamayı sadece resmi makamlara yapacağım. İçeride ifademi verdim, Türk adaletine güveniyorum. Benim için her konuda yeni bir başlangıç. Böyle bir olayın içinde olduğum için herkesten tekrar özür diliyorum. Asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır."İddianamede, oyuncu Ahmet Kural "sanık", şarkıcı Sıla "müşteki" olarak yer alıyor. Ahmet Kural'ın ifadesine yer verilen iddianamede, Kural'ın olay günü tartışma sırasında "Git buradan seni öldürürüm. Dışarı çıkmayacaksın. Sen dayak istiyorsun. Bak şimdi neler oluyor." şeklinde sözlerle tehdit ve hakarette bulunduğu Sıla Gençoğlu'nun basit tıbbi müdahale ile giderilebilir mahiyette yaralanmasına neden olduğu kaydediliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri