En İyi Taşıma Şirketi

En İyi Taşıma Şirketi

Taşıma şirketleri içerisinde en iyisini bulabilmek gerçekten de çok zor bir durum. Çünkü iyisi ile kötüsü ile birlikte göreceli bir kavram olduğu için bana göre iyi olan size göre kötü olabilir. Buyüzden ayarlamak çok zor. Gaziantep evden eve taşıma şirketleri içerisinde en iyisini bulmak için belirli bir kriterleri belirlemek gerekir. Bu çerçevede en iyi taşıma şirketi kriterlerin belirlenmesinin ardından belirlenecek. Atatürk Bulvarı'nda vatandaşlar bir otomobil sürücünün drift yaptığını ve tehlikeli araç kullandığını görünce polise ihbarda bulundu. Polis ekiplerince kısa sürede yakalanan otomobil sürücüsünün yapılan kontrolünde 0,76 promil alkollü olduğu belirlendi. Ekipler, adı açıklanmayan sürücüye drift yapmaktan 5 bin 10 lira, evden eve taşıma sürücü belgesi daha önce elinden alınmasına rağmen araç kullanmaktan 2 bin 18 lira, 4'üncü kez alkollü araç kullanmaktan da 2 bin 18 lira olmak üzere toplam 9 bin 46 lira para cezası kesti, sürücü belgesine de 2031 yılına kadar el koydu. Otomobil ise 2 ay süreyle trafikten men edildi.
Belediyeler kâğıt toplayıcılarıyla iş birliğine gidiyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yürüttüğü Sıfır Atık Projesi kapsamında kâğıt toplayıcıları artık üniforma giyerek çalışacak. Kağıt toplayıcıları, çıkartılacak yeni yönetmelikle kanuni hale getirilecek ve rahat çalışmaları sağlanacak.
GAZİANTEP EVDEN EVE TAŞIMACILIK
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yürüttüğü Sıfır Atık Projesi genişliyor. Projeye 81 ildeki kamu kurumlarının eklenmesinin ardından, yılbaşından itibaren Gaziantep evden eve taşımacılık sokaklardaki kâğıt toplayıcıları da dâhil edilecek. Sayıları aileleriyle birlikte 2 milyonu bulan kağıt toplayıcıları, çıkartılacak yeni yönetmelikle kanuni hâle getirilecek ve rahat çalışmaları sağlanacak. Türkiye gazetesinde yer alan Gaziantep evden eve taşımacılık habere göre; yılbaşından itibaren belediyeler, Sıfır Atık Projesi için kâğıt toplayıcıları ile iş birliği yapacak. Bu kapsamda kâğıt toplayıcılarının insani şartlarda çalışması için adımlar atılacak. Sokaklarda üniforma giyerek çalışacak olan kâğıt toplayıcılarının kim oldukları ve nerede çalıştıkları belli olacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri