Evden Eve Taşıma Masrafı

Evden Eve Taşıma Masrafı

Evden eve taşımada belirli bir masraf  mutlaka olacak. Bunun içinde nakliyat fiyatları, taşıma sırasında oluian masraflar, hamaliya giderleri ve buna benze bir çok masraf kalemi karşımıza çıkabilir. Bütün bunların kerşılanması için evden eve taşıma masrafı daı altında bir bütçenin ayarlanması gerekir.
Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin, geçtiğimiz gün bir eğlence mekanında kavga etti. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i sözlü olarak taciz ettiği iddia edilen Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı. Konu hakkında konuşan Kanal D taşıma masrafı muhabiri Emrullah Erdinç, "Bir tanık Arda'nın taciz ettiğini iddia ediyor." dedi. Evet sizleri memnun etmek biz Gaziantep Metropol Gazikent Evden Eve Nakliyat ‘ın asli görevidir.
Firmamız Siz Değerli Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için varız. Siz müşterilerimiz bizimle taşındıkça memnuniyetinizi iki katına çıkarmaktayız.
EVDEN EVE TAŞIMA MASRAFI
Arda Turan ve Berkay Şahin'in kavga olayını yakından takip eden Kanal D muhabiri Emrullah Erdinç, bugün TEVE2'de yayınlanan 2. Sayfa'ya konuk oldu. Kavga hakkında konuşan Erdinç, "Berkay Şahin'in avukatı delillerini toparlamak için evden eve taşıma masrafı önemli tanıklar bulmuş. Özellikle taciz konusunda bir tanık, Arda'nın taciz ettiğini iddia ediyor." dedi.Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin, geçtiğimiz gün gittikleri eğlence mekanında kavga etti. Arda tarafından Berkay'ın karısı Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık iddiasından dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş, futbolcu şarkıcının burnunu kırmıştı. Kavga sonrası evden eve taşıma Arda Turan, belindeki tabancayla Berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye gitmişti. Sakalları yüzünden çevresi tarafından dışlandığını söyleyen ve evliliğini kurtarmak için Show TV'de yayınlanan 'Zahide Yetiş'le' programına katılarak yardım isteyen Gülseren hanımın hikayesi izleyenleri göz yaşlarına boğmuştu. Başına gelen olayı seyircilerle paylaşan genç kadının tedavisine başlandı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri