Evden Eve Nakliyat Sözleşmesi

Evden Eve Nakliyat Sözleşmesi

Evden eve nakliyat sırasında eşyalarımızın başına herhangi bir olumsuz durum gelmemesi için nakliyat şirketleriyla taşıma öncesi bir sözleşme imzalanır. Bu sözleşmeye evden eve nakliyat sözleşmesi denir. Genellikle yapılır ama yapmayan firmalarda yok değil. Evden ve nakliyat mevsim şartlarına göre taşıma şartlarınıda değiştirebilir. Yağmur, kar, fırtına vb. hava olayları evden eve nakliyatı olumsuz etkiliyebilir. Genellikle sigortalı taşımacılık olarakta geçen bu şözleşmeye her iki tarafta uymak zorunda. Bulgaristan'ın kuzeydoğusundaki Rusçuk şehrinde 6 Ekim'de tezavüz edildikten sonra öldürülen gazeteci Viktoriya Marinova'nın katilinin Almanya'da yakalanıp gözaltına alındığı bildirildi. Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Cumhuriyet Başsavcısı Sotir Tzatzarov ve İçişleri Bakanı Mladen Marinov, Başbakanlıkta düzenledikleri ortak basın toplantısında zanlının 21 yaşındaki eski boksör Severin Krasimirov olduğunu açıkladı.Başsavcı Tzatzarov, cinayetle ilgili Marinova'nın profesyonel ve özel yaşamına dek evden eve nakliyat sözleşmesi muhtemel tüm nedenlerin soruşturulduğu ancak ilk belirlemelerin saldırının "anlık bir olay" olduğunu gösterdiğini belirtti. Verilen bilgiye göre gazeteci Marinova, Tuna nehri kenarında yaptığı rutin koşu sırasında saldırıya uğradı. Krasimirov'un eski boksör olduğu ve eyleme geçmeden önce büyük miktarda alkol aldığı kaydedildi. Tzatzarov, Marinova'ya tecavüz eden ve yumruklayarak öldüren saldırganın suçlu bulunması durumunda 20 yıla kadar veya ömür boyu hapis cezası alabileceğini duyurdu. 
ww.metropolgazikentevdeneve.com
EVDEN EVE NAKLİYAT SÖZLEŞMESİ
Gaziantep evden eve sigortalı taşımacılık kapsamında evlerini yede iş yerlerini sigortalı olarak taşıtmak isteyen müşterilerimize sigortalı evden eve taşıma hizmeti vermekteyiz. Sigortalı evden eve taşımacılık son zamanlarda taşıma sırasında risk faktörlerinin artmasıyla büyük önem görmeye başlamıştır. İnsanlarımız eşyalarının ve evinin güven ortamı içerisinde taşınmasını sağlamak için taşıma işlemi sırasında sigorta poliçesi imzalayarak bu güveni sağlamaktadırlar.
Özellikle de şehirlerarası taşımacılıkta rağbet gören bu sistem sayesinde yollarda meydana gelebilecek, kaza, doğal afet gibi etkilerden etkilenmemek için veya öyle bir durumda en azından bunun karşılığını alabilmek için sigortalı taşımacılığı tercih etmektedirler. Biz de Gaziantep evden eve sigortalı taşıma şirketi olarak müşterilerimizin yanındayız.
http://metropolgazikentevdeneve.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri