Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Evden eve nakliyat fiyatları her zaman aynı veya her firmanın fiyatları aynı olmayabiliyor. Bu yüzden evden eve nakliyat fiyatları istiktarsız bir durum izliyor. Taşımacılık ve ulaştırma hizmetlerinde fiyatlar konusunda kesin verilen bir katat uok. Evden eve nakliyat o günün şartlarına, oda sayısına, kat sayısına, eşya çokluğuna ve taşınacağı yerdeki kat syısına göre değişiklik gösteriyor. Üzerinede  yakıt zamları ve hamaliya giderleri eklenince nakliyat fiyatları değişiyor. Firmamız Siz Değerli Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için varız. Siz müşterilerimiz bizimle taşındıkça memnuniyetinizi iki katına çıkarmaktayız. Biz artık siz müşterilerimiz için artık asansörlü taşıma hizmeti de vermekteyiz. Ve firmamız sizler için artık evden eve bir kolaylık daha sağlamaktadır. Artık sigorta hizmeti de alacaksınız. www.metropolgazikentevdeneve.com
Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde çalışan M.Ç. (15), iş arkadaşı Yasin Yiğit'in düğün için biriktirdiği paranın 6 bin 390 TL'sini kendi  evden eve fiyatları hesabına aktardı. Ailesiyle görüntülü görüşme yapması için verdiği telefonundan işlemin yapıldığını fark eden Yasin Yiğit'in şikayeti üzerine M.Ç. gözaltına alındı.
EVDEN EVE NAKLİYAT FİYATLARI
Manavgat'ın Çolaklı Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı bir otelde çalışan Yasin Yiğit (20), geçen cuma günü lojmanda aynı odada kaldığı arkadaşıyla Gaziantep evden eve nakliyat ilçe merkezine gelerek alışveriş yaptıktan sonra tıraş olmak için berbere gitti. Yasin Yiğit tıraş sırası beklerken, ailesiyle görüntülü görüşmek için arkadaşı M.Ç.'ye cep telefonunu verdi. Berberden çıkan M.Ç. yaklaşık yarım saat sonra görüşmesini yaptığını söyleyerek telefonu Yasin Yiğit'e verdi. Dün sabah saatlerinde cep telefonundan banka uygulamasını açarak Gaziantep evden eve nakliyat hesabını kontrol eden Yasin Yiğit, hesap bakiyesinin 5 bin 450 lira olduğunu gördü. Yapılan işlemleri kontrol eden Yasin Yiğit, cuma günü berberde tıraş olurken kendi hesabından arkadaşı M.Ç.'nin hesabına 6 bin 390 TL havale yapıldığını fark etti. Yasin Yiğit'in şikayetçi evden eve taşıma olması üzerine M.Ç., Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. M.Ç., paranın bir kısmını harcadığını ve sadece 4 bin lirasının hesabında kaldığını söyledi. M.Ç. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri