Evden Eve Nakliyat Antep

Evden Eve Nakliyat Antep

Evden eve nakliayt alanında ilk başladığımız yer olan Antep araç filomuzunda en geniş olduğu yerdir. Barada yapılan çalışmalarımz meyvesini verdi. Saedece Antep değil Türkiye geneline yayılmış durumdayız. Evden eve nakliyat Antep ayağından diğer yerlere dağılarak kaliteli bir evden eve nakliyat himeti sunmanın grurunu yaşıyoruz.Gaziantep evden eve taşımacılık firmaları arasında sektöründe kendisini örnek aldıracak kadar ilkeli ve dürüst bir çalışma sergileyen evden eve taşıma firmamız bu büyümesine son hız devam etmektedir. Gaziantep evden eve taşıma sistemine yeni bir soluk, yeni bir dizayn getirdiğimiz için bir çok firmalardan ve çevremizden taktirle karşılanmaktayız.
Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay'ı darp etmesinin ardından silahla hastaneye gitmesiyle ilgili olarak çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Haberturk.com yazarı Nagehan Alçı bugünkü yazısında, hastanedeki görüntülerin emniyete evden eve nakliyat Antep verilmesini engellemeye çalışanların olduğunu ifade ederek bu nedenle bir emniyet amirinin görevden alındığını yazdı.
"Arda Turan meselesi vesilesiyle hastanelerimizdeki güvenlik açığını da görmüş bulunuyoruz. Hepsi için konuşamam ama benim bildiğim hastanelerin kapısında bir x-ray cihazı ve güvenlik yok. Herkes elini kolunu sallayarak içeri girebiliyor."
"Bu 24 saat için geçerli. Evet geceleri ana girişler kapanıyor ama bu kez de acilden her yere ulaşmak mümkün. Arda örneğinde anladık ki beline silahı sokan da, çantasına bıçağı atan da istediği gibi hastaneye girebilir, hatta hasta odalarına kadar bile çıkabilir."
"Hastaneler insanların en savunmasız olduğu alanların başında geliyor. Her türlü erişime bu kadar açık olmaları bence bir güvenlik zafiyeti. AVM'ye girerken kontrol var da hastaneye girerken neden yok?"

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri