Evden Evede Güvenilir Taşıma

Evden Evede Güvenilir Taşıma

Evden evede güvenilir taşıma firması bulabilmek için yapılması gereken en öncelikli iş bir firmanın evden eve taşıma konusunda ne kaadar referansı varsa o referansları incelemek gerekir. Bununlada yetinmeyip, taşıma aypıtğı ev sahipleriyle görüşmek en mantıklısıdır. Evden eve taşıma konusunda firma deneyimi oldukça önemli bir yer kapmaktadır. Bu konunun gündeme gelmesinde bir çok ev sahiplernin taşımadan memnun kalmaması yatmaktadır. Özelliklede taşıma sırasında eşyaların kapıdan yada pencereden geçerken eşyalara zarar verilmesi konusu en yoğun bir şekilde yer tutmaktadır. Yaptığınız işe ilk öncelikle saygılı olmanız gerekiyor. İnsanlar hayatın zor şartlarında kazandıkları paralarla eşya alıyorlar. Bu eşyaların da taşıma sırasında zarar görmesi gerçekten çok zor durumlar yaşatabliliyor. Bu nedenle evden eve güvenilir taşıma firmalarınca yapılmalıdır. Aksi taktirde bir çok sorunlarla karşılaşabiliriz.
Niğde'de kız kardeşinin sokak düğününde erkek kardeşi tarafından vurularak hayatını kaybeden Hasan Koyun'un vurulma anı görüntüsü ortaya çıktı.

Olay, 31 Ağustos gecesi Bor  evden eve güvenilir Bağdüz Mahallesi'nde meydana geldi. Sokak düğünü sırasında tabancayla havaya ateş açıldı. Tabancanın ateşlenmesi sonrası silahtan çıkan kurşun, gelinin ağabeyi Hasan Koyun'un başına isabet etti. Ağır yaralanan 2 çocuk babası Koyun, Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan güvenilir taşıma tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Olayın ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, 9 şüpheliyi gözaltına aldı. Ekipler, yaptıkları çalışmada tabancayı kullanan kişinin Hasan Koyun'un erkek kardeşi Ramazan Koyun olduğunu belirledi. Suç aleti silahla birlikte yakalanan Ramazan Koyun Gaziantep evden eve taşıma tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kamera görüntüsünde pistte oynayan Hasan Koyun'un karşısından gelen kardeşi Ramazan Koyun'un silahı havaya kaldırmadan tetiğe bastığı görülüyor. İlk kurşun Gaziantep evden eve taşıma direkt ağabeyi Hasan Koyun'un başına isabet ederken talihsiz adam yere yığılıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri