Evden Eve Taşımacılık

Evden Eve Taşımacılık

Evden eve taşımacılık için her zaman doğru bilinen yol doğru olmayabiliyor. Anlatılmak istenen taşımacılık hizmeti bazen yanlış yollarlada yapıyabiliyor. Genellikle evlerin yada iş yerlerin taşınmasında kullanılan ve zamanla alışılmış bir problem haline gelmiş olan konu günümüz gerçeklerinde başlı başına bir yöntem olmuş gitmiş. İşti bizim amacımız evden eve taşımacılık hizmetinde kullanılan bu yolun doğrusunu bularak gerçek anlamda bir yöntem ayarlamış olmaktır. Özellikle de Gaziantep evden eve taşıma aşamalarında kullanılan bu yöntem sayesinde nakliyatcılar zor yoldan denedikleri taşımanın daha kolay yöntemlerle yapıldığıın görmüş oluyor.
Adana'da bir kadın, kendisini aldattığını düşündüğü kocasını takip edip, başka bir kadınla yakaladığını ileri sürerek şikayetçi oldu. Gaziantep’te evden eve taşıma hizmeti veren Metropol Gazikent Evden Eve Taşımacılık müşterilerimiz istediğinde asansörlü evden eve taşıma yapmaktadır. Evinizi kaçıncı katta olursa olsun, Gaziantep taşıma hangi kata taşınacak olursa olsun fiyat konusunda hiç bir çekinceniz olmasın.   www.metropolgazikentevdeneve.com
Olay Seyhan ilçesine bağlı 2000 Evler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Müzeyyen T. (23) bir süredir eşinin kendisini aldattığından şüphelenmeye başladı. Bunun üzerine bugün sabah saatlerinde genç kadın eşi Abdullah T. (25) evden çıkınca onu takip etti. Genç kadın, eşinin 2000 Evler Mahallesi'ne gelince Gülşah B. (28) isimli bir kadınla buluştuğunu gördü.
Genç kadın bunun üzerine hemen  Gaziantep evden eve taşıma yanlarına gidip tepki gösterdi. Tepki kısa sürede kavgaya dönüştü. Abdullah T. eşini bağırdığı için darp etmeye çalıştı. Sesleri duyan vatandaşlar hemen polisi arayarak bir kadının darp edildiği ihbarında bulundu. Polis kısa sürede olay yerine gitti. Müzeyyen T. karşısında polisi görünce, evden eve taşıma "Eşim beni bu kadınla aldatıyor. Ben de onları yakalayınca bana bıçak çekti" diye evden eve şikayetçi oldu. Polis tarafları alarak polis merkezine götürdü. Burada basın mensuplarının görüntü aldığını gören Abdullah T. ve sevgilisi olduğu ileri sürülen Gülşah B. tepki gösterdi. Müzeyyen ev taşımacılığı  T. ise basın mensuplarına "Kocam beni bu kadınla aldatıyor, onları bastım" diye bağırdı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri