Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Nakliyat

Evden eve nakliyat için ber çok seneryolar yazıldı çizildi. Ama nihayetinde bir firma çıktı bu işe bir çözüm üretti. Nedeni ise zamanında evini tışıtırken bur çok sorunlarla karşılaşması ve bu sorunların çalışanlara vey evlat görünmeleri konusunda yanlış yapıldı. Evden eve nakliyat sektörü tam bir kurtlar sofrası gibi. Yapılan çalışmalar, verilen hizmetler bizi bu anlam için bir araya getirdi. Gaziantep evden eve nakliyat firmaları da bu sorundan nasibini almış bulunmaktadır.Evden eve nakliyat hızla gelişen bu sektör içinde yeniliklerle birlikte taşımayapmaktadır. Evden eve taşıma denince akla ilk gelen Metropol Gazikent Evden Eve Gaziantep’te hizmet vermeye başladığı yıldan bu yana kendine Gazianteplilerin gönlünde taht kurmayı başaran tek firmadır. Yılların verdiği bilgi birikimi ve tecrübesiyle evden eve nakliyatın göz bebeği olmuştur.Hal böyle olunca evden eve taşınmak isteyen insanlarımızın bizden beklentileri de çok farklı oluyor. Evden eve taşınma sırasında yapmanız gereken tek şey özel eşyalarınızı ve ceketinizi alıp çıkmaktır. Geriye kalan her şeyi biz hallediyoruz. Özel olarak hazırlattığımız evden eve koruyucu kılıflarla her türlü eşyalarınız sarılıyor ve dış etkinlerden uzak duruyor. Yine kırılacak eşyalarınız paketleme sistemiyle iyice paketlendikten sonra taşınıyor. Sıradan evden eve nakliyat firmaları gibi eşyalarınız üst üste veya karışık bir şekilde araçlara yüklenmiyor. www.metropolgazikentevdeneve.com
Kütahya'nın Emet ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıldönümü dolayısıyla Cevizdere Şehitleri Anıtı önünde düzenlenen etkinlikte, nakliyat 'Erik Dalı' türküsü eşliğinde gösteri sunulması olayının ardından Günlüce Köyü Muhtarı Adem İnan, kaymakamlığa istifa dilekçesi verdi.
Emet ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıldönümü için 3 Eylül'de ilçeye bağlı Günlüce köyündeki Cevizdere Şehitler Anıtı önünde Gaziantep evden eve nakliyat kutlama etkinlikleri düzenlendi. Öğrencilerin şiirler okumasının ardından Günlüce Ortaokulu'nun folklor ekibi, gösteri sundu. 4 dakikalık folklor gösterisi, zeybek ile başladı. İçerikte yer alan 'Erik Dalı' türküsü eşliğinde oyuna geçilince Kaymakam Çiçek, müdahalede bulundu. Çiçek'in müdahalesi üzerine folklor gösterisi yarıda kesildi. Etkinliğin devamında Kur'an-ı Kerim okundu.
Etkinlikte 'Erik Dalı' türküsü eşliğinde sunulan gösteriye dair görüntüler, sosyal medyadan paylaşılınca tepkilere neden oldu. Tepkiler üzerine Günlüce Köyü Muhtarı Adem İnan da kaymakamlığa istifa dilekçesi verdi. İnan dilekçesinde şu ifadeleri kullandı: 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri