Evden Eve Asansörlü Taşıma

Evden Eve Asansörlü Taşıma

Evden eve taşımacılık sisteminde yüksek veya çok katlı binaların oturuma açılmasıyla asansörlü taşımacılık sektörü hız kazandı. Evden eve asansörlü taşıma böylelikle yeni sisteme dahil oldu. Aslında olması gereken de bu olduğunu söylemek gerekir. Asansörlü  taşımacılık gerçekten zamana karşı yarışta taşıma şirketlerine fayda sağlamaktadır. Bu sayede işler zamanında yetişmikte ve en önemlisi de eşyaların merdivenlerde, korudorlarda sürtünerek zarar görmesinin önüne geçilmiş olmaktadır. Evden eve asansörlü taşıma hizmetlerinde kullanılmak üzere taşıma firmaları bir çok asansör kiraladı veya satın aldı.
Elazığ'da herkese örnek olması gereken bir girişim gerçekleşti.
Ağın ilçesine bağlı 150 haneli Beyelması köyü sakinlerince, kış aylarında dolu hane sayısının düşmesi nedeniyle köyde sahipsiz kalan ev kedilerinin mama ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla cuma namazı sonrası yardım toplandı.
Daha çok yaz mevsiminde konaklamak için  Gaziantep evden eve asansörlü taşıma tercih edilen, bu nedenle nüfusun bin kişiye kadar ulaştığı köyde çoğu evde bir kedi bulunuyor. Kış aylarını ise şehirlerde geçiren sakinlerin köyde bıraktığı evden eve asansörlü kedilerin mama ihtiyaçlarının karşılanması için cuma namazı sonrası cami avlusunda hayırsever vatandaşlardan yardım toplandı.
Toplanan para ile alınan mamalar ve gıda malzemeleri, kışın görevlendirilen kişi tarafından köydeki kedi ve köpeklere veriliyor.
Düzce'nin Akçakoca ilçesinde küçük bir kız çocuğu markete girerek şeker almak istedi. Market sahibini göremeyince aldığı şekerin parasını önce asansörlü evden eve taşıma kameraya gösterdi ardından masaya bıraktı.
Düzce'nin Akçakoca ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde bir markete giren 13 yaşındaki Rüya Esendağ, markete gittiğinde iş yeri sahibini göremedi. Tezgahta bulunan şekeri alan küçük kız parayı önce iş yerinin güvenlik kamerasına gösterip masanın üzerine bıraktı. Sonrasında ise market sahibi yok diye rahatsız olup şekeri bırakıp tekrar parasını geri aldı. Bu anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına an ve an yansıdı. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri