En Ucuz Evden Eve Taşımacı

En Ucuz Evden Eve Taşımacı

Günümüz şartlarında insanlar artık ne alacaksa veya hangi hizmetten yararlanacaksa en ucuzunu arama yoluna gitmektedirler. Bu evden eve taşıma işlemi içinde geçerlidir. En ucuz evden eve taşımacı bulabilmek için bütün taşımacılarla görüşülerek fiyat almalarıyla ortaya çıkıyor. İnsanlarımızı buna iten nedenlerin başında ekonomik boyutlar baş gösteriyor. Aile içi ekonomik zorluklar taşınacak aileleri zorluyor. Neticede isi böyle en ucuz evden eve taşımacı arayışına giriyorlar. Özellikle metropol şehir olan Gaziantep'te de bu işin durumu ciddi boyutlara ulaşmış durumda. Evden eve taşımacı bulmaktan ziyade bir taşımacının ne kadara ev taşıdığını bilmek istiyorlar. Gaziantep evden eve taşıma alanında çalışan nakliyatcılar da bu durumdan kendilerine pay çıkartmak için bir çalışa başlatmış durumdalar.
Mersin'de psikolojik sorunları bulunan ve işsiz olduğu öğrenilen Mehmet Kaya isimli vatandaş dehşet saçtı. Cinnet getiren adamın, damda uyuyan eşi ile 3 çocuğunu silahla öldürdükten sonra intihar ettiği düşünülüyor. Gaziantep Evden Eve Asansörlü şirketimizi tercih edenlerin tamamını aynı fiyat kategorisinde değerlendirir niye diye sorarsanız evden eve asansörlü fiyatlarının değerlendirilmesinde farklı uygulamalar yapmayacağız. Biz evden eve taşıma asansörümüzü binaya dayadıktan sonra ister 5. kat olsun ister 15. kat hiç fark etmez. Onun için farklı fiyatlandırma yoluna asla gitmez müşterilerimize farklı farklı fiyat teklifleri sunmayız. Bizim evden eve asansörlü taşımacılık hizmet anlayışımız bu kriterlerde oluşmaktadır.
Olay, dün merkez Akdeniz ilçesi Gündoğdu Mahallesi'nde tek katlı evde meydana geldi. İhbar üzerine müstakil eve gelen polis ekipleri, en ucuz evden eve taşımacı evde 3'ü çocuk 5 kişinin cesedi ile karşılaştı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevre güvenliği alınarak evde inceleme başlatıldı.
Yapılan ilk incelemede, tabancayla vuruldukları belirlenen 5 kişinin, Mehmet Kaya, eşi Zehra Kaya, çocukları Onurcan, Esmanur ve Rabia Kaya olduğu belirlendi. Mehmet Kaya'nın, eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiği ihtimali üzerinde durulduğu kaydedildi. 5 kişinin cesetlerinin, sıcak hava nedeniyle evlerinin ucuz evden eve taşımacı damına serdikleri yataklarda bulunduğu öğrenildi. Mehmet Kaya (42), eşi Zehra Kaya (35), çocukları Onurcan (18), Rabia (12) ve Esmanur Kaya'nın (5) cansız bedenleri, yapılan incelemenin tamamlanmasının ardından Mersin Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Komşuları evden eve taşımacı Mehmet Kaya'nın işsiz olduğunu, bazı dönemlerde eskicilik yaptığını söyledi. Dün gece peş peşe silah sesleri duyduklarını belirten çevre sakinleri, ailenin maddi durumunun iyi olmadığını, bu yüzden evden eve sık sık sorunlar yaşadıklarını ileri sürdü. Polis, olayda kullanılan tabancayı incelemeye aldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri