Evden Eve Taşımacılıkta Yeni Yöntemler

Evden Eve Taşımacılıkta Yeni Yöntemler

Evden eve taşımacılıkta yeni yöntemler gerçekten de çok ilgi çekiyor. Bu konuda kendini geliştiren Metropol Evden Eve Firması, bir çok yenilikte olduğu gibi evden eve yeni yöntemler konusunda da büyük buluşlara imza atmayı başardeı. Evden eve taşımacılıkta yeni yöntemler taşımacılıkta kolaylık ve zaman tasarrufu sağlamaktadır.  Bunun için ilk öncelikle yapılması gereken araç ve gereçlerin yenilenip günümüz şartlarına uygunluk göstermesidir. Önemli noktaları sırasıyla yerine getirdikten sontası çok kolaydır. Gaziantep evden eve taşımacılık alanında bu bölgenin grur kaynağı olan firmamız evden eve taşımacılık alanında sürekli bir araştırma içerisindedir.  

Gaziantep evden eve taşımacılık firmaları arasında sektöründe kendisini örnek aldıracak kadar ilkeli ve dürüst bir çalışma sergileyen evden eve taşıma firmamız bu büyümesine son hız devam etmektedir. Gaziantep evden eve taşıma sistemine yeni bir soluk, yeni bir dizayn getirdiğimiz için bir çok firmalardan ve çevremizden taktirle karşılanmaktayız. Evden eve taşımacılık son dönemlerde gerçekten önemle kendisine çeki düzen vermesi gereken bir sektördür. Bu evden eve hizmetlerinde kaliteli bir taşımacılık yapmak isteyen her evden eve şirketi üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekir.

Erzincan'ın Tercan İlçesi'nde, Müftülüğün aylık olağan toplantısında çıkan tartışmada, personel silahıyla dehşet saçtı. Olayda Tercan Müftü Vekili Ersin Kan'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, taşımacılıkta yeni yöntemler kaymakamlık binası giriş katındaki müftülük salonunda düzenlenen toplantı sırasında, müftülük personeli Fatih Aslan ile bazı kişiler arasında tartışma çıktı.
Tartışma sırasında Fatih Aslan, tabanca ile çevreye rastgele ateş açtı.
Zanlının silahından çıkan kurşunların isabet ettiği Rasim Kılıç ve Ersin Kan öldü; müezzin Muhammet Fatih Küçükyıldız (30), Murat Kılıç (45), imam Harun Yakup Günday ve Sait Günday yaralandı. Zanlı, aynı silahla intihar girişiminde bulundu.
Yaralanan zanlı ile 4 kişi evden eve taşımacılık ambulanslarla Tercan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki ilk müdahale sonrası Erzincan Mengücek Gazi ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralılardan imam Harun Yakup Günday, müezzin Muhammet Fatih Küçükyıldız ve zanlı Fatih Aslan da hayatını kaybetti.
Hayati tehlikesi bulunan diğer 2 yaralının tedavisinin ise sürdüğü belirtildi.
Erzincan Vali Vekili Dede Musa Baştürk, AA muhabirine, olayın, Tercan ilçesi kaymakamlık binasındaki toplantı salonunda, müftülüğün her ay yaptığı toplantı sırasında yaşandığını söyledi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri