Evden Eve Taşımacılık Sektörü

Evden Eve Taşımacılık Sektörü 

Evden eve taşımacılık sektörü hızla gelişen bir ulaşım sektörlerinden olup yinede teknolojiye ayak uydurmakta zorlanıyor. Bunun için bir çok deneme yanılma yoluyla yapılan testler ağırlıklı olduğu gözüküyor. Evden eve taşımacılık yapılan hizmet alanları içerisinde en zor olanıdır. Bu işi yaacak kapasitede pek az sayıda insan vardır.
Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nde bulunan bir köpek, 3 yıl önce kaybettiği yavrularının yerine koyduğu taşları ağzında taşıyor. Köpeği gören öğrencilerin tüm çabası, bir an olsun taşı ağzından bırakmadığı taşı almaya yetmedi.
Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nde yaşayan ve bir öğrenci kulübü tarafından günlük bakımı yapılan sokak köpeklerinden biri ağzına aldığı taşları gün boyunca yanından ayırmıyor. 3 yıl önce bakımı için üniversite içerisinde evden eve taşımacılık Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Severler Kulübü tarafından oluşturulan bakım merkezine alınan "Şimşek" simli dişi köpeğin ağzının farklı noktalarında yaralar olduğu tespit edildi. Yaraların sebebini merak eden kulüp üyeleri, köpeğin sürekli ağzında taş taşıdığını ve kulübesinin içerisinde de irili ufaklı çok sayıda taşlar olduğunu tespit ettiler. Eşyalarınız kamyonlara yüklenirken bile bir nizam intizam içinde sıralanarak yükleniyor. Mobilya eşyalarınız bir tarafa, kırılacak eşyalarınız bir tarafa, evden eve yatak yorgan gibi eşyalarınız bir tarafa istiflenerek taşınmaktadır. Mobilya eşyaları. Beyaz eşyalar, mutfak eşyaları masalar ve taşınma sırasında bütünüyle taşındığı taktirde zarar görebilecek eşyalar önceden d montaj sayesinde sağlam olarak müşterilerimize teslim edilmektedir. Kendi performansını daha cazip hale getirerek Gaziantep evden eve taşımacılık sektöründe yeni bir imaj yakalayan firmamız montaj ve kurulum yaptıktan sonra eşyalarınızı sağlam olarak teslim etmektedir.
EVDEN EVE TAŞIMACILIK SEKTÖRÜ
Yetkililerden konu ile ilgili bilgi alan kulüp üyeleri, köpeğin bir anda kaybettiği yavruları sebebi ile prolaktin hormonunun yükselmesinden dolayı bulduğu EVDEN EVE TAŞIMACILIK SEKTÖRÜ  taşları yavru olarak benimsediğini öğrendiler. Yerleşke içerisinde diğer köpekler gibi her türlü beslenmesi ve bakımı yapılan köpeğin sürekli taşıdığı taşlar sebebi ile ağzının çeşitli bölgelerinde yaralar oluşuyor. Öğrenciler, yemek yerken bile ağzından taşı ayırmayan köpeğin iyileşmesi için çeşitli yöntemler denediklerini ancak başarılı olamadıklarını söylediler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri