Evden Eve Taşıma Araç Ve Gereçleri

Evden Eve Taşıma Araç Ve Gereçleri

Evden eve taşıma için bir çok araç ve gereç gerekir. Bunların başında eşyaları yerleştirecek bir kamyon yada eşyaların çokluğuna göre bir araç gereklidir. Eşyaların yüklenmesi ve boşaltılması sırasında kullanılacak bir asansörlü nakliyat aracı gerekir. Eğer taşınack kat çok değilse bunu insan gücüylede yapabilirsiniz.
Candan Erçetin, sahneye çıktığı tıp kongresinde, doktorların evden eve taşıma araçve gereçleri cep telefonuyla görüntü almasını "Telif hakkı var, çekemezsiniz. Güvenlik iş başına" diyerek engelletti. Şoke olan yüzlerce doktor, 'Yuh!' çekerek salonu terk etti. Gaziantep ve diğer illerimizde de aynı şekilde kalitemizden ödün vermeden çalıştık. Çalışmalarımızın karşılığını fazlasıyla almış bulunmaktayız. Ama hala kendimizi yetersiz evden eve taşıma görüyoruz. Gaziantep en iyi evden eve nakliyat şirketi olmamızın arkasında hep çok çalışmak ve çalışmalarımızı prensiplerimizle güçlendirdiğimiz etkenler vardır.
Olay, 13 Ekim Cumartesi gecesi Antalya'da yaşandı. Türkiye'nin 81 ilinden gelen doktorlar, 20. Ulusal İç Hastalıkları Kongresi'nde buluştu. Gün boyu süren toplantıların ardından akşam 3 bin katılımcı, heyecanla Candan Erçetin konserine koştu. Alkışlarla başlayan gece, ilerleyen saatlerde büyük hayal kırıklığıyla noktalandı. Candan Erçetin, saat 23:00 civarı cep telefonuyla fotoğrafını ve videosunu çeken doktorları "Bu telif haklarına tabi, çekmeyin" diye uyardı. Salon bir anda buz kesti, pist boşaldı. Kaza, saat 17.00 sıralarında evden eve merkez Nilüfer ilçesi,Gaziantep evden eve taşıma Bursa-İzmir karayolunun Göçmen konutları mevkiinde meydana geldi. Bursa'dan Karacabey istikametine giden Esra Acar yönetimindeki 16 KE 912 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu önce refüjdeki elektrik direğine ardından da üst geçidin ayağına çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobilde sıkışan sürücü Esra Acar'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Acar'ın cesedi, itfaiyenin çalışmasıyla otomobilden çıkarıldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Asansör Kazaları

Evden Eve Nakliyat Yapan Gaziantep Firmaları

Evden Eve Taşıma Şirketleri